Telefon

+45 3066 6640

Email

info@mademoiselle.dk

Åbningstider

Mandag-fredag kl. 9-18. Lørdag kl. 10-16

Manicure og pedicure med anerkendte og langtidsholdbare produkter

Mademoiselle negle

Sukker du også efter langtidsholdbare negle, der ser sunde og flotte ud? Vi benytter CND, som er verdens største udbyder af produkter til negle, blandt andet den utroligt slidstærke Shellac, som med kombinationen af lak og gel har en lang varighed og en utrolig glans. Vi arbejder også med den langtidsholdbare neglelak VINYLUX og den genopbyggende neglekur RescueRXx – skønhedsfavoritter som alle har vundet Danish Beauty Award samt mange andre priser.


BEHANDLINGER:


Mini-manicure

Mini-manicure
På bare 30 minutter kan du gå herfra med de smukkeste negle. Vi filer neglene til og i form, neglebånd ordnes, du får negleolie, håndcreme masseres ind i hænderne og
behandlingen afsluttes med klar lak eller polering af negle.

Varighed: 30 min.Pris: 350 kr.

Mini-manicure med shellac
På bare en time kan du gå herfra med de smukkeste negle. Vi filer neglene til og i form, neglebånd ordnes, du får negleolie, håndcreme masseres ind i hænderne og til sidst påføres shellac.

Varighed: 60 min.Pris: 399 kr.

Luksus-manicure

Luksus-manicure
Behandlingen begynder med at hænderne varmes igennem med varme-kompresser, derefter påføres en scrub, neglene files til og i form, neglebånd ordnes og klippes, derefter behandles neglene med negleolie, håndcreme masseres ind i hænderne og behandlingen afsluttes med klar lak eller polering af negle.

Varighed: 45 min.Pris: 425 kr.

Luksus-manicure med shellac
Behandlingen begynder med at hænderne varmes igennem med varme-kompresser, derefter påføres en scrub, neglene files til og i form, neglebånd ordnes og klippes, derefter behandles neglene med negleolie, håndcreme masseres ind i hænderne og behandlingen afsluttes med påføring af shellac.

Varighed: 75 min.Pris: 550 kr.

Mini-pedicure

Mini-pedicure med shellac
Forkæl dine fødder med en pedicure. I denne behandling bliver neglene filet til og i form, neglebånd ordnes, de får negleolie og fådderne masseres med en nærende fodcreme. Til sidst påføres shellac.

Varighed: 60 min.Pris: 425 kr.

Luksus-pedicure

Luksus-pedicure
Mens du ligger på en behagelig briks, får du et forfriskende fodbad. Derefter peeles fødderne, den hårde hud files af og du får ordnet negle og neglebånd. Derefter kan du vælge mellem at få klar lak eller polering af neglene. Hele behandlingen afsluttes med en skøn fodmassage.

Varighed: 60 min.Pris: 495 kr.

Luksus-pedicure med shellac
Mens du ligger på en behagelig briks, får du et forfriskende fodbad. Derefter peeles fødderne, den hårde hud files af og du får ordnet negle og neglebånd. Derefter påføres shellac. Hele behandlingen afsluttes med en skøn fodmassage.

Varighed: 75 min.Pris: 595 kr.