Telefon

+45 3066 6640

Email

info@mademoiselle.dk

Åbningstider

Mandag-Fredag 10-18 , lørdag efter aftale.

Manicure og pedicure med anerkendte og langtidsholdbare produkter

Mademoiselle negle

Sukker du også efter langtidsholdbare negle, der ser sunde og flotte ud? Vi benytter negle produkter i højeste kvalitet, blandt andet den utroligt slidstærke Gellak, som med kombinationen af lak og gel har en lang varighed og en utrolig glans. Vi arbejder også med en langtidsholdbare neglelak.


BEHANDLINGER:


Manicure

Manicure med/uden almindelig lak
På bare 45 minutter kan du gå herfra med de smukkeste negle. Vi filer neglene til og i form, neglebånd ordnes, du får negleolie, håndcreme masseres ind i hænderne og
behandlingen afsluttes med almindelig lak eller polering af negle.

Varighed: 45 min.Pris: 395 kr.

Manicure med Gellak
På bare en time kan du gå herfra med de smukkeste negle. Vi filer neglene til og i form, neglebånd ordnes, du får negleolie, håndcreme masseres ind i hænderne og til sidst påføres Gellak. Gellak er en kombination af lak og gel som holder op til en måned hvor den ikke skaller af og bevarer sin glans.

Varighed: 60 min.Pris: 495 kr.

Pedicure

Pedicure med Gellak
Forkæl dine fødder med en pedicure. I denne behandling bliver neglene filet til og i form, neglebånd ordnes, de får negleolie og fødderne masseres med en nærende fodcreme. Til sidst påføres Gellak. Gellak er en kombination af lak og gel som holder op til en måned hvor den ikke skaller af og bevarer sin glans.

Varighed: 60 min.Pris: 495 kr.


Gelenegle&forlængelse

Forstækning af egne negle med gele
I denne behandling bliver neglene filet til og i form, neglebånd ordnes. Neglene forberedes og forstærkes med gele uden forlængelse. 

Varighed: 60 min.Pris: 500 kr.

Nyt sæt gelenegle med forlængelse
I denne behandling bliver neglebånd ordnes, neglene bliver forlænget med gele til den længde som du ønsker. Du får negleolie, håndcreme masseres ind i hænderne

Varighed: 2:30 min.Pris: 850 kr.

Opfyldninger lille/stor af gele negle
Neglene slibes ikke helt ned til bunden, men fyldes op. Lille opfyldning får man hvis man kun vil skifte farve og geleen stadigvæk sidder godt fast på neglene. For at neglene bliver ved med at holde anbefales det at få stor opfyldning hver anden eller tredje gang hvor man får nyt lag gele på. Hvor ofte man skal komme til opfyldninger vurderes individuelt men normalt er det ca. hver tredje uge.

Varighed: 60 min.Pris: 525/625 kr.