Telefon

+45 3066 6640

Email

info@mademoiselle.dk

Åbningstider

Mandag-Fredag 10-18 , lørdag efter aftale.

Velkommen til Mademoiselle skin care

Mademoiselle skin care er en skønhedsklinik på Frederiksberg med en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor du kan få et skønt pusterum fra hverdagen.

Hos os kan du få lækre ansigtsbehandlinger med pHformula, en afslappende massage og så er vi specialiserede i voksbehandlinger med Lycon Voks.

Hos Mademoiselle skin care er vi altid klar til at svare på spørgsmål om behandlingerne og hjælpe dig med at blive den bedste udgave af dig selv. Vi er meget passionerede omkring vores fag og garanterer, at du får en 100% professionel behandling.

Klinikken ligger lige ved Frederiksbergcenteret og er nem at komme til i bil eller med metro og bus.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Med venlig hilsen,
Solange Bento, Mademoiselle skin care

mademoiselle.dk

Kvinden bag Mademoiselle

Jeg hedder Solange Bento og åbnede Mademoiselle skin care i 2017. Jeg er uddannet hudterapeut-kosmetolog hos CIDESCO (Comité International d’Esthetique et de Cosmétologie). CIDESCO-diplomet er anerkendt i alle lande som den højeste uddannelsesmæssige kvalifikation i arbejdet med skønheds- og hudpleje.

Jeg har altid været interesseret i hudpleje og da jeg flyttede til Danmark – fra Brasilien – for 12 år siden tog jeg uddannelsen som hudterapeut-kosmetolog. Jeg elsker at arbejde med at gøre mine kunder smukkere hver dag. Jeg er meget engageret og er ikke tilfreds, før jeg har fået det bedste resultat.

Det er vigtigt for mig, at der er en afslappet atmosfære i min klinik og at mine kunder kan slappe af og nyde at blive forkælede. Jeg giver en meget ærlig vejledning om behandlinger produkter, så jeg er sikker på, at mine kunder får det bedste.