Telefon

+45 3066 6640

Email

info@mademoiselle.dk

Åbningstider

Mandag-Fredag 10-18 , lørdag efter aftale.

Hudpleje med pHformula

Mademoiselle ansigtsbehandling

Med pHformula får du adgang til en bred vifte af behandlingsmuligheder, som kan målrettes de specifikke bekymringer du har omkring din hud.

Alle behandlinger med pHformula er baseret på skin resurfacing. Det vil sige en behandling, som arbejder indefra og ud og giver din hud en fornyet friskhed og glød.

Det unikke pH-system kan sammensættes til at behandle det, du specifikt ønsker. Det kan for eksempel være rødme, Rosacea, fine linier, solskader, hyperpigmentering eller akne.

Hos Mademoiselle laver vi disse behandlinger med pHformula:

A.G.E. – Moden, ældet og for tidligt ældet hud. Begyndende linjer og rynker. Karsprængninger. Spredte pigmentpletter (“leverpletter”).

M.E.L.A. – Hyperpigmentering. Pigmentskjolder forårsaget af overdreven soldyrkelse, hormonelle forandringer (graviditet, overgangsalder, p-piller), stress eller “kemi”.

A.C.N.E. – Acne, uren hud, fedtet hud. Grove, “åbne” porer, overfladiske ar.

C.R. – Chronic redness / kronisk rødme, karsprængninger, hud der er disponeret for rosacea eller uren hud med megen rødme.

Efter behandlingen giver vi vejledning til, hvordan du kan fortsætte plejen af din hud derhjemme.

Hvorfor virker pHformula?

pHformula er en videnskabelig kombination af dermatologisk aktive ingredienser, der giver den mest komplette, beskyttende og rebalancerende hudpleje, som følges op af ‘hjemmepleje’. Phformula er produkter udviklet på farmaceutisk forskning. Det vil sige, at behandlingen og produkterne er baseret på teknologien bag det, man kalder regenerativ medicin – processen, hvor beskadigede celler erstattes af nye og huden stimuleres til at reparere sig selv ved skin resurfacing.

Ved at følge de komplette men enkle behandlingsprogrammer som pHformula har udviklet, vil man opleve tydelige forbedringer af huden her og nu, ligesom huden beskyttes mod fremtidige skader.

Fortsæt behandlingen derhjemme

Efter ansigtsbehandlingen kan du med pHformula fortsætte behandlingen derhjemme. pHformulas hjemmepleje-produkter indeholder alle de vitale, aktive ingredienser, helingskomplekser, vitaminer, antioxidanter og aminosyrer, som klinisk har vist sig at være grundlæggende i forhold til at forbedre huden.

Efter behandlingen giver vi vejledning til de rette produkter til din hud. Produkterne kan købes i klinikken, så du kan gå i gang med hjemmeplejen med det samme.


BEHANDLINGER:


Lær din hud at kende

pHformula avanceret hudanalyse
Lær din hud at kende og få en god forståelse af dens behov og sensitivitet. En avanceret hudanalyse er en unik mulighed for at lære din huds sundhed at kende og inkluderer desuden en præcis rådgivning om, hvilke ingredienser og produkter netop din hud har brug for.
Behandlingen indeholder:
Afrensning, hudanalyse, test af hudens følsomhed ,afsluttende creme og vejledning til hvilke produkter, der anbefales til din hudtype.

Behandlingen anbefales til alle hudtyper.

Varighed: 30 min.Pris: 300 kr.

Styrk og reparer med C-vitamin

U.L.T.I.M.A.T.E. Skin Resurfacing
pHformula Ultimate skin resurfacing er den mest komplette ansigtsbehandling fra pHformula. En behandling, som på kort tid opfrisker huden og giver en frisk og sund glød. Denne behandling passer perfekt til dig, som skal lave din første ansigstbehandling hos os. Behandling passer til alle hudtypper.

Behandlingen indeholder:
Afrensning, hudanalyse, frugtsyrepeeling , Dybderens, C-vitamin boost, maske, afsluttende creme og vejledning af produkter.


Varighed: 60 min.Pris: 650 kr.

Løft og stram op

I.N.S.T.A.N.T. Power Treatment

I.n.s.t.a.n.t power treatment er en intensiv, løftende og opstrammende ansigtsbehandling med øjeblikkelige synlige resultater. Behandlingen forfiner hudstrukturen og virker sammentrækkende på hudens porer, samt har en kraft antioxidante effekt som beskytter huden mod frie radikaler, de frie radikaler skader vores celle DNA og fremskynder hudens ældningsproces.

Behandlingen indeholder:
Afrensning, hudanalyse , frugtsyrepeeling , maske, C-vitamin boost, afsluttende creme og vejledning af produkter.

Varighed: 60 min.Pris: 650 kr.

Giv din hud et C-vitamin boost

V.I.T.A.C. Skin resurfacing
Behandlingen er perfekt til at give huden sin klare friske glød tilbage, samtidig med at fastheden øges, linjer og rynker reduceres, pigmentskader mindskes og huden efterlades dejlig blød.

Behandling passer til alle hudtyper.

Behandlingen indeholder:
Afrensning, hudanalyse, frugtsyrepeeling, C-vitamin boost, afsluttende creme og produktvejledning.

Varighed: 45 min.Pris: 550 kr.

Brems hudens aldringsproces

A.G.E. Skin Resurfacing
Den unikke kombination af aktive ingredienser i pHformula A.G.E. skin resurfacing er specifikt sammensat til at arbejde på at bremse hudens aldringsproces.
Anbefales mod ældning, rynker, solskader, pigmentforandringer, grå og trist hud med manglende fasthed.

Behandlingen indeholder:
Afrensning, frugtsyrepeeling, A.G.E syre-complex, afsluttende creme og produktvejledning.

Varighed: 60 min.Pris: 650 kr.

Genskab hudens naturlige balance

A.C.N.E. Skin Resurfacing
Den unikke kombination af aktive ingredienser i pHformula A.C.N.E. skin resurfacing, hjælper effektiv med at opløse tilstopninger, fungerer antibakteriel og reducerer betændelse og rødme. Fremmer ophelingsprocessen og mindsker risikoen for ardannelse.


Behandlingen indeholder:
Afrensning, frugtsyrepeeling, A.C.N.E syre-complex, afsluttende creme og produktvejledning.

Varighed: 60 min.Pris: 650 kr.

Hudpleje mod hyperpigmentering

M.E.L.A. Skin Resurfacing
Den unikke pHformula powerclay formel anvendt i M.E.L.A. Resurfacing behandlinger er en kraftig hyperpigmenteringsbehandling designet til at reducere
ophobning af melanin i huden. . Det hæmmer effektivt den enzymatiske aktivitet af tyrosinase, samtidig med at pigmentpletter lysnes og pleges. På grund af den innovative, meget effektive virkningsmåde opnås signifikante synlige resultater.

Behandlingen indeholder:
Afrensning, frugtsyrepeeling, POWERCLAY formel, afsluttende creme og produktvejledning.

Varighed: 60 min.Pris: 650 kr.

Berolig sensitiv hud

C.R. Skin Resurfacing
Den unikke kombination af aktive ingredienser i pHformula C.R (chronic redness)skin resurfacing behandler effektivt rosacea,
irriteret og sensitive hud, kronisk rødme, karsprængninger, atopisk eksem, samt uren hud med meget rødme.
Behandling styrker hudens naturlige barriere og forsvarsmekanisme, samt har en antibakteriel effect.


Behandlingen indeholder:
Afrensning, CR-complex, afsluttende creme og produktvejledning.

Varighed: 60 min.Pris: 650 kr.

Få fornyet glød

NANONEEDLING POWER TREATMENT by pHformula
Nanoneedling er en af tidens mest efterspurgte ansigtsbehandlinger. Med nanoneedling laves der
små huller i huden, der stimulerer hudens egne selvreparerende mekanismer og er en af de mest
effektive måder at få sat gang i hudens kollagenproduktion. De små huller sikrer desuden af de
aktive ingredienser (syrer, fugt, vitaminer etc.) nemmere trænger ned i vævet og genopbygger
hudens sunde udseende indefra og ud. Nanoneedling anbefales til fine linjer/rynker, ar, store porer, slaphud, hyperpigmentering, forfine strukturen og booste huden med masser af glød og power. Nanoneedling kan være en enkeltstående behandling eller indgå som en del af et intensivt behandlingsforløb.

Varighed: 75 min.Pris: 1150 kr.

Løft til øjnene

M.E.S.O. E.Y.E . Resurfacing Treatment
Med M.E.S.O device rulleren arbejder de bittesmå nåle på ‘kragetæerne’ omkring øjnene og på selve øjenlågene. En efterfølgende M.E.S.O Glow gel masseres ind i din hud, som trænger meget bedre ned i de dybere lag pga. de bitte små kanaler, rullen har lavet. Herefter lægges en meget opstrammende og genopbyggende peptide maske på hele øjenområdet. Behandlingen giver et et flot lift og forbedrer øjeblikkeligt på de fine linjer og rynker.

Varighed: 45 min.Pris: 499 kr.

Opstramning af hals og decolleté

N.E.C.K & Decollete Skin Resurfacing
Dette er en behandling, hvor forskellige typer ældningsproblemer behandles på samme tid. Der arbejdes på hals og decolleté. Huden får genskabt sin glød, bliver fast og glat samt mættet med fugt.

Varighed: 45 min.Pris: 499 kr.

Behandling til teenage-hud

Teenage treatment
Denne behandling er til teenageren, der har problematisk hud.

Behandlingen indeholder:
Dobbelt afrensning, hudanalyse, peeling, syre udvalgt efter behov, dybderens og afsluttende pleje.

Varighed: 45 min.Pris: 499 kr.